ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ) για το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 6:00 μμ στην ΟΜΙΛΙΑ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ MIND BRAIN για παιδιά ηλικίας 7-15 ετών από τον εκπαιδευτικό όμιλο LSMΟ Όμιλος MARECREATIONS των περιοδικών FEMALEVOICE.GR και STATUSVOICE.GR, η Εταιρεία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ LSM, Ηρώων Πολυτεχνείου 74, Λάρισα και η ομάδα ΟΡΑΜΑ ΔΡΑΣΗΣ (μετονομασία της ομαδας ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ) πραγματοποιούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 6:00 μμ στα γράφεια της Εταιρείας Εκπαίδευσης LSM, Ηρώων Πολυτεχνείου 74, Λάρισα με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ομιλία για μια καινοτόμο σειρά προγραμμάτων ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ανάπτυξης MIND BRAIN, λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες συνθήκες της Παγκόσμιας Δικτύωσης και Διεπιστημονικότητας για παιδιά 7-15 ετών.
Με τα προγράμματα αυτά μαθητές επιτυγχάνουν την ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ - ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - ΜΑΘΗΤΩΝ και επιπλέον ανάπτυξη Αυτοεκτίμησης και Αυτοπεποίθησης. Τα προγράμματα είναι ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ/ και αναγνωρισμένα από έγκριτους Οργανισμούς Ποιότητας.
Τα προγράμματα και οι βασικές τους ενότητες είναι οι ακόλουθες:
1) ΝΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΕΥΚΟΛΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
Αναπτύσσει Συναισθηματικές και Κοινωνικές Δεξιότητες και ικανότητες. Περιέχει και αναπτύσσει την ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟ και ΠΡΑΞΗ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ. Αισθητική, Αυτογνωσία, Αυτοκυριαρχία, Πειθαρχία, Αυτοεκτίμηση, Αλληλοσεβασμό. Κυρία στοιχεία εκπαίδευσης ΜΝΗΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, καθώς και την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Επιπλέον επιμελημένη εστίαση Προσοχής Ακουστικής και Ορθοφωνία - Τονικότητα.
2) ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΜΑΘΗΤΗΣ - ΗΓΕΤΗΣ
Μέσα από την περιήγηση στα κείμενα της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ - που σήμερα παγκοσμίως διδάσκεται στα σημαντικότερα πανεπιστήμια της υφηλίου - αναπτύσσεται με καταπληκτικούς ρυθμούς το ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ των μαθητών μέσα από πλούτο ΕΝΝΟΙΩΝ ιστορίας, πολιτισμού τεχνών, γεωγραφίας ηθών και εθίμων πανανθρώπινων αξιών. Προσδίδει στους μαθητές Ψυχολογία και Νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ και ΗΓΕΤΗ μέσα από το ΠΡΟΤΥΠΟ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ και ΑΙΩΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ.
3) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ και ΜΑΘΑΙΝΩ
Το πρόγραμμα διδάσκεται με μουσική, κίνηση και αισθητική, μίμηση και λόγο. ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ολιστικές κινήσεις ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ και ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ των πεποιθήσεων που κυριαρχούν σε όλους μας, χορό κίνηση, μουσικοπαιδαγωγικά και μουσικοκινητική μνημονικής και νοημοσύνης της πηγαίος μας σύνθεσης των νοημοσυνων και των λειτουργιών τους στην τάξη τους στον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Επίσης γραμματεία με τα μυστικά της όπως συμβολαιογραφεία, αρχιτεκτονική νοηματική προτύπων εικονικών συνθέσεων του εγκεφάλου μας. σημειολογία δημιουργική ζωτική ενεργειακή ψυχολογία και ευφυΐα.
4) Ο ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προσδίδει την ικανότητα κατανόησης επίγνωσης της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του εγκεφάλου μας. Επίσης διδάσκει τις τεχνικές ενδυνάμωσης της ΜΝΗΜΗΣ ώστε να διαβάζουμε και να μην ξεχνάμε. Μέθοδο ολοκληρωμένης ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΑΓΧΟΥΣ και STRESS και άριστη αποδοτικότητα.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ, DEAN ATCU and EX-DEAN ATUC USA και ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ, SENIOR FELLA PhD - Εκπαιδευτική Ομάδα Καθηγητών LSM
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.