Επιτυχημένοι άνθρωποι που δεν ξέρατε ότι δεν γυμνάζονται!


Για πολλούς ανθρώπους η τακτική άσκηση είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιούς και
ισορροπημένης ζωής. Η συνεπής και τακτική άσκηση μπορεί ακόμη και να δώσει στον εγκέφαλο μια νέα ώθηση, εκτός από τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα και τον οργανισμό.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι φανατικοί.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι λένε ότι αποφεύγουν το γυμναστήριο και τα παραδοσιακά workouts γενικά. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μισούν τη σωματική άσκηση και άλλοι πολύ απλά δεν χρειάζεται να γυμνάσουν τον εαυτό τους για να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι παρακάτω τρεις επιτυχημένοι άνθρωποι, όμως, δεν πιστεύαμε πως δεν γυμνάζονται:

1. Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και φιλάνθρωπος Angelina Jolie δεν αναζητά την άσκηση

Η Jolie δεν ξοδεύει χρόνο στη γυμναστική. Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι ήταν πάντα «κάπως λεπτή». Επιπλέον, η Jolie είπε ότι είναι από τη φύση της αρκετά ενεργή για να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και, βεβαίως, να αναλαμβάνει ρόλους που έχουν να κάνουν με τη δράση: «Πάντα μου άρεσε να τρέχω, να πηδώ και να είμαι σε μια ενεργή φυσική κατάσταση».


2. Η ηθοποιός και παραγωγός ταινιών Salma Hayek είναι πολύ απασχολημένος για να ασχοληθεί με την άσκηση

Ενώ είναι μεγάλη οπαδός της αποκαταστατικής γιόγκα, ο Hayek δεν γυμνάζεται. «Δεν έχω χρόνο για άσκηση, δουλεύω, κάποιες φορές κλείνω 20 ώρες δουλειάς σε μια μέρα», δήλωσε η ηθοποιός. Είπε ότι έχει μάθει πώς να κρατά το σώμα της, με τρόπο που οι μύες να ενεργοποιούνται όλη την ημέρα, επιτρέποντάς της να παραμένει σε φόρμα χωρίς καμία παραδοσιακή άσκηση.


3. Η ηθοποιός Kristen Stewart διατηρεί ένα υγιές βάρος με φυσικό τρόπο

Ο Stewart είναι μίλια μακριά από το γυμναστήριο, έχοντας κληρονομήσει ένα «φυσικά λεπτό» σωματότυπο από τους γονείς της. «Είμαστε όλοι έτσι στην οικογένειά μου, γι ‘αυτό δεν χρειάζεται να γυμνάζομαι πολύ ή να κάνω δίαιτα» όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν.


mononews.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.