«Δικαίωμα στο αύριο»… στο γραφείο του Παύλου
Ο Γιώργος Πολυράκης, ακολουθώντας το δικό του δρόμο γραφής, έρχεται...
μ’ αυτό του το βιβλίο να ρίξει φως στο μεγαλείο της «ανθρωπιάς», συνθέτοντας ένα άριστο μυθιστόρημα γεμάτο παλμό και εκφραστική γαλήνη…
Οι εικόνες μιας άλλης εποχής, είναι τόσο έντονες και «αληθινές», που αδυνατείς ν’ αντισταθείς στο κάλεσμα του συγγραφέα και μην τον ακολουθήσεις στο Θεσσαλικό κάμπο, εκεί που μας μεταφέρει με την ιστορία του, εκεί που αριστοτεχνικά παντρεύει  το αληθινό με το μύθο, εκεί που ο κάθε ήρωας είναι ένας χαρακτήρας, που δύσκολα πλέον τον συναντάς στις μέρες μας.
Πλημυρισμένο από ευαισθησία και ανθρωπιά, αυτό το βιβλίο έχει τη δύναμη να σου διδάξει τι είναι η πίστη για τον άνθρωπο, αλλά και πόσο δυνατός μπορείς να βγεις, μέσα από την αγάπη.
Αξιοπρέπεια, σεβασμός και ηθικές αξίες… είναι οι βάσεις αυτού του βιβλίου, πάνω στις οποίες «πατάει» ο συγγραφέας και μας δίνει ένα πραγματικά άξιο έργο, αποφεύγοντας «χειρουργικά» την πλούσια αναφορά σε ιστορικά στοιχεία, που πιθανόν να του δημιουργούσαν άλλα συγγραφικά «προβλήματα»…
 
Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος
www.aylogyros new
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.