Καλλιόπη Καφφέ - Κορυφαία Make up Artist


Η γνωστή στις περισσότερες από εμάς Καλλιόπη Καφφέ είναι μια νέα, δραστήρια, ταλαντούχα make up artist η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής, του μακιγιάζ, του θεατρικού μακιγιάζ, του λεμφικού μασάζ, του μασάζ κυτταρίτιδας και της βιολογικής η ενζυμικής αποτρίχωσης.

Δυναμική, γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τη δουλειά της εργάστηκε επί επτά χρόνια με μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εταιρείας Bodyline και ενδυνάμωσε την εμπειρία της.
Η πολύτιμη άποψη της Καλλιόπης είναι ότι το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας, καθώς δεν υπάρχουν άσχημες και όμορφες γυναίκες, αλλά γυναίκες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά η καθε μια· γι' αυτό ο σημαντικότερος ρόλος μιας έμπειρης make up artist είναι να αναδεικνύει την προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Εξειδίκευση της Καλλιόπης Καφφέ το νυφικό μακιγιάζ, το οποίο πρέπει να διαθέτει ουδετερότητα στο χρώμα για να αντισταθμίζει τη λευκότητα του φορέματος. Επίσης πρέπει να διαθέτει μεγάλη διάρκεια και τα προϊόντα να είναι αδιάβροχα. Η επιλογή των χρωμάτων του νυφικού μακιγιάζ πρέπει πάντα να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της νύφης.

Η Καλλιόπη μας εκμυστηρεύτηκε για το μασάζ ότι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ακόμη ένα απαραίτητο συστατικό για μια ολοκληρωμένη υγιή κατάσταση του σώματος. Το λεμφικό μασάζ προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση, καθώς επιδρά στο λεμφικό μας σύστημα και συγκεκριμένα στη λέμφο που με τις κατάλληλες μαλάξεις απελευθερώνει τη σεροτονίνη και γι' αυτό συνίσταται για χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση και για την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. Το μασάζ μειώνει την κορτιζόλη, ρίχνει κατά τριάντα τοις εκατό τα επίπεδα της κορτιζόλης και επομένως μειώνει το στρες προτρέποντας την παραγωγή ντοπαμίνης και σεροτονίνης, δυο ορμονών που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Το μασάζ κυτταρίτιδας - είναι το μασάζ που αδυνατίζει. Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους προσφέρει αποτελέσματα άμεσα και ορατά σε πόντους. Το σώμα "σμιλεύεται" και η εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά.


Τέλος η βιολογική η ενζυμική αποτρίχωση γίνεται με ζεστό κερί αζουλεμιου υπό αλλεργικό το οποίο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία με τη βοήθεια κεριέρας με θερμοστάτη ακρίβειας ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος η εγκαύματος. Πρέπει να πετυχαίνουμε την τρίχα στην καταγενει φάση της σε όλα τα σημεία του σώματος και γι' αυτό πρέπει από τον χειμώνα να ξεκινούμε για ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι τελευταία στιγμή άνοιξη και καλοκαίρι.
Αξίζει να επισκεφτούμε και να συναντήσουμε από κοντά την Καλλιόπη Καφφέ και να απολαύσουμε τις υπηρεσίες της τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα υπόλοιπα. Μπορούμε να τη βρούμε στο  Facebook στις σελιδες : Καλλιόπη Καφφέ και Καλλιόπη - make up artist και στο τηλ:6972099153.
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.