Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου τα "Χελιδονάκια"


Μια όμορφη και ευχάριστη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο ζεστό και οικείο χώρο του  Παιδικού Σταθμού που λειτουργεί από το φιλανθρωπικό σωματείο "Χελιδονάκια", οργανωμένη από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Λητώ" και τη στήριξη του Διαδικτυακού Περιοδικού Femalevoice. 


Η Νηπιαγωγός Λητώ Τσακίρη με μεράκι και όρεξη, μίλησε, γέλασε και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια με τα παιδάκια του σωματείου με τη βοήθεια των μουσικών Έλενα Γκατζά και Χρήστου Γκόρτζου, ενώ η συντακτική ομάδα του Femalevoice πρόσφερε τρόφιμα στο σωματείο και συμμετείχε στη χαρά των παιδιών.


Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα το χριστουγεννιάτικο κλίμα που επικρατούσε και οι μεγαλύτεροι αντάλλασσαν χαμόγελα και ευχές για τον καινούριο χρόνο που οσονούπω έρχεται!


Ας μην ξεχνάμε το φιλανθρωπικό σκοπό του σωματείου "Χελιδονάκια" και τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους συνανθρώπους μας, αλλά και τη σημασία της προσφοράς μας καθ΄όλο το χρόνο με τρόφιμα, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί ο καθένας μας!

Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία!

Φράγκου Ευαγγελία για το Femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.