Πλωτή εκκλησία στα κανάλια του Λονδίνου!


Μια πλωτή εκκλησία προτάθηκε για τα κανάλια του Λονδίνου από το αρχιτεκτονικό γραφείο Denizen Works, η κατασκευή της οποίας θα δρομολογηθεί τους επόμενους μήνες. Ένα πλωτό εκκλησιαστικό και κοινοτικό κέντρο αναμένεται να εξυπηρετήσει πολλές γειτονιές της περιοχής και πρόκειται να κατασκευαστεί σε συνεργασία με Τούρκους κατασκευαστές σκαφών.


Η πλωτή εκκλησία των 60 τετραγωνικών μέτρων θα τραβήξει την προσοχή με το ασυνήθιστο σχήμα της σε σχήμα φυσαρμόνικας, ενώ το βράδυ θα φωτίζεται πάνω στο νερό σας λαμπιόνι! “Η αρχιτεκτονική αυτή με τις πτυχώσεις αντλεί έμπνευση από από τα εκκλησιαστικά όργανα”, επισημαίνουν οι δημιουργοί και συμπληρώνουν:


“Εκτός από τη λειτουργία ως εκκλησία, η δομή περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και προσαρμόσιμο εσωτερικό για να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα κοινοτικών δραστηριοτήτων, χώρους συνάντησης, εκθέσεις, ζωντανή μουσική, μαθήματα γιόγκα και τέχνης. Το έργο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2018”.perierga.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.