Εκδήλωση από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα


Την πρώτη εκδήλωση για το 2018 διοργάνωσε Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα στη Λάρισα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα στη Νεάπολη.


Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν, ο Εκπρόσωπος του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού φορέα  της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, κύριος Γεώργιος Μπουκουβάλας, καθώς και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών ομίλων Combo Books / MM Publication Κύριος Μιχάλης Τζίκας, Express Publishing κύριος Νίκος Αναγνώστου καθώς και ο κύριος Μάκης Παπαδόπουλος εκπρόσωπος της Peoplecert που είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο IELTS σε Ελλάδα Κύπρο και Γερμανία. Χαιρετισμό απεύθυνε η Διευθύντρια του Κέντρου Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα καθώς και η Ιδιοκτήτρια του Κέντρου στην Παναγούλη 73, LLS PAPAGIANNOPOULOU, κυρία Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.


Στην εκδήλωση συζητήθηκαν τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα του Κέντρου και η καινοτομία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το κέντρο τα τελευταία χρόνια με 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Ακολουθήσε η απονομή των τίτλων σπουδών στους μαθητές που το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διέπρεψαν με τις επιτυχίες τους, με πολλές πρωτιές Πανθεσσαλικά. Η εκδήλωση διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αφιερωμένη πάντα στις επιτυχίες των μαθητών της.


Τέλος πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου με πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους συνεργαζόμενους με το κέντρο μας ομίλους. Τα δώρα που κληρώθηκαν είναι ένα smartphone MLS από το PUBLIC, ένα Smartwatch τελευταίας τεχνολογίας από το Πλαίσιο, ένα tablet από την εταιρεία Cosmo Books/MM Publication, Τρία Λεξικά εξαιρετικής έκδοσης από την Xpress Publishing καθώς και τρεις δωρεάν υποτροφίες φοίτησης σε όλα τα επίπεδα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εύη Παπαγιαννοπούλου Βαβίτσα. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.