Χειροποίητες καλλιτεχνίες -Art & Design- Κατερίνα Γκλέτου. Λίγα λόγια για την ίδια και τα υπέροχα έργα της!


Η γλυκιά Κατερίνα Γκλέτου είναι 39 ετών με καταγωγή από την Αγιά Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στον όμορφο Τύρναβο. Είναι απόφοιτη της σχολής Διακόσμησης "Πολύτεχνο" της Λάρισας και έκτοτε αναλαμβάνει διακοσμήσεις βιτρίνας, βάφτισης, αρραβώνων και άλλων εκδηλώσεων. 

Η Κατερίνα είναι υποστηρίκτρια των χειροποίητων κατασκευών που είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι. Όπως η ίδια τονίζει: "ο καθένας πρέπει να έχει την μοναδικότητα ενός καλλιτέχνη, την αγάπη και το μεράκι γι'αυτό που δημιουργεί και να μην είναι υπόδουλος μιας άλλης δουλειάς, μιας άλλης δημιουργίας". Ο ζήλος της, λοιπόν, για οτιδήποτε χειροποίητο την ώθησε να παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με τη ξυλογλυπτική, το ψηφιδωτό, το βιτρώ και τη μαρμαρογλυπτική. 

Έπειτα, σχεδιάζοντας, ζωγραφίζοντας και συνδέοντας χρωματικές αντιθέσεις, δημιουργεί ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα που αποπνέει στο χώρο σας μια άλλη διάθεση!


Η πρώτη της έκθεση έλαβε χώρα στην Αγιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγιάς, όπου εκτέθηκαν χειροποίητοι καθρέφτες και αντικείμενα διακόσμησης.


Διατηρούσε κατάστημα στην Αγιά, το "Mirror Κατερίνα" για 7 περίπου χρόνια με καθρέφτες σχεδιασμένους από την ίδια, πίνακες ζωγραφισμένους και ανάλογα διακοσμημένους, είδη διακόσμησης και χειροποίητα κοσμήματα. 

Παράλληλα πραγματοποίησε άλλες 2 εκθέσεις στην Αθήνα,"Δωροέκθεση" και "Λαϊκή Τέχνη-Τέχνημα", με μεγάλη επιτυχία, εκθέτοντας χειροποίητους πίνακες ζωγραφικής με μοναδικά θέματα και συνδυασμό διαφόρων υλικών.

"Η μόδα είναι Τέχνη που συνοδεύεται από αγάπη, μεράκι και φαντασία...Είναι ωραίο να διοχετεύουμε την ενέργειά μας σε πράγματα δημιουργικά" υποστηρίζει η ίδια και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!


Η δημιουργία της, όμως και η καλλιτεχνική της φύση δεν σταματάνε εδώ! Το έμφυτο ταλέντο της για τη σχεδίαση και τη ζωγραφική, το οποίο "κληρονόμησε" από τη μητέρα της, την οδηγεί στην οργάνωση μιας 4ης  έκθεσης (24 Μαρτίου-1 Απριλίου) στην πόλη του Τυρνάβου, που δεν πρέπει κανείς μας να χάσει!

Με λίγα λόγια, η Κατερίνα Γκλέτου είναι μια ευγενική ψυχή, με αστείρευτη ενέργεια και όμορφη διάθεση, τα οποία πηγάζουν από την αγάπη της για τη δημιουργία και την όρεξή της για ζωή! 

Ας τη γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα μέσα από τα υπέροχα έργα της:


Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 6947189551

Έχω την χαρά να γνωρίζω την Κατερίνα και σαν προσωπικότητα, και μέσα από αυτήν μας την συνεργασία αναπτύχθηκε μία φιλία, η οποία ελπίζω να έχει μελλοντική πορεία! Της εύχομαι ολόψυχα να μην πάψει ΠΟΤΕ να δημιουργεί... και να μην την εγκαταλείψουν ΠΟΤΕ η αστείρευτη φαντασία και η ενέργειά που την διακατέχουν!

Κατερίνα σου ευχόμαστε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Φράγκου Ευαγγελία για το Femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.