Ακτινολογικό Κέντρο «Σύγχρονη Ιατρική Απεικόνιση»-Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι


Ο κος Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος, κάτοικος Τυρνάβου, είναι Ειδικός Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης  και διατηρεί ένα σύγχρονο Ακτινολογικό Κέντρο στην πόλη του Τυρνάβου. 

Το Ακτινολογικό Κέντρο «Σύγχρονη Ιατρική Απεικόνιση» λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στον Τύρναβο, σε έναν ευχάριστο και άνετο χώρο, επί της Ευριπίδου 1-3 (πρώην ταχυδρομείο) και είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τα οποία εξασφαλίζουν ιδανική απεικόνιση των εξεταζόμενων οργάνων, συμβαδίζοντας με τα διεθνή  πρότυπα και αποθήκευση των διαγνωστικών εξετάσεων για τουλάχιστον 3 χρόνια.


Στο Ακτινολογικό Κέντρο πραγματοποιούνται:
Ψηφιακή μαστογραφία 
Ψηφιακή πανοραμική - κεφαλομετρική 
Ψηφιακές ακτινογραφίες 
Υπέρηχος άνω – κάτω κοιλίας 
Υπέρηχος θυρεοειδούς 
Υπέρηχος μαστών (και ελαστογραφία) 
Υπέρηχος μαλακών μορίων
Υπέρηχος αχιλλείου & λοιπού μυοσκελετικού
Υπέρηχος οσχέου 
Triplex καρωτίδων 
Triplex αρτηριών & φλεβών άνω & κάτω άκρων 
Triplex νεφρικών αρτηριών
Triplex κοιλιακής αορτής
Triplex οσχέου 
Μετρηση οστικής πυκνότητας (DEXA) 
Ολόσωμη λιπομέτρηση (DEXA)

Σκοπός του κ. Αμάρι είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών υγείας με την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση μέσω των ιατρικών απεικονίσεων  για πρόληψη και θεραπεία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από τον ίδιο στην πρόληψη των παθήσεων του μαστού, σεβόμενος τις γυναίκες και τις ανησυχίες τους. Για τον λόγο αυτό το Ακτινολογικό Κέντρο χρησιμοποιεί για την μαστογραφία τα πιο σύγχρονα μέσα αποτύπωσης, επεξεργασίας και απεικόνισης των δεδομένων. Σε αυτό συντελεί πέρα των άλλων και η χρησιμοποίηση από το Κέντρο των πλέον εξελιγμένων κασετών κρυσταλλικής τεχνολογίας που δημιουργήθηκαν ειδικά για την μαστογραφία δίνοντας εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και υψηλότερη ανάλυση με την χαμηλότερη δυνατή χρήση ακτινοβολίας. 

Επίσης στις καινοτόμες τεχνικές του κέντρου συμπεριλαμβάνεται και το ειδικό σύστημα MaxView για την απεικόνιση μεγαλύτερου τμήματος του μαστού κατά την διενέργεια της μαστογραφίας.


Αξίζει να σημειωθεί πως το Ακτινολογικό Κέντρο χρησιμοποιεί ένα από τα ελάχιστα μηχανήματα που υπάρχουν στον νομό για την διενέργεια ολόσωμης λιπομέτρησης με την μέθοδο DEXA.  Με την συγκεκριμένη μέθοδο αναλύεται όλη η σύσταση του σώματος με ακτίνες «Χ» διπλής ενέργειας και μάλιστα με ελάχιστη ακτινοβολία, ήτοι μόλις το 1/10 της ακτινοβολίας που λαμβάνουμε από μια ακτινογραφία θώρακος. Η εξέταση περιλαμβάνει την μέτρηση του σωματικού λίπους αλλά και της άλιπης μάζας, καθώς και την εκτίμηση, με αντικειμενικό τρόπο, της κατανομής λίπους στο σώμα. Η λιπομέτρηση με την μέθοδο DEXA αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο λιπομέτρησης και ανάλυσης της σύστασης του σώματος.


Εάν επιθυμείτε και χρειάζεστε κάποια από τις παραπάνω εξετάσεις… Ξέρετε, πλέον, πού μπορείτε να απευθυνθείτε! 

*Εύκολη πρόσβαση του εργαστηρίου και των χώρων του για ΑμεΑ.

*Άνετος χώρος στάθμευσης.

Στοιχεία Ακτινολογικού Κέντρου: 
Διεύθυνση: Ευριπίδου 1-3 (πρώην Ταχυδρομείο), Τύρναβος.
Ωράριο λειτουργίας: 
Καθημερινά 8:30-14:00 & 17:30-21:00. Κλειστά Τετάρτη απόγευμα και Σαββατοκύριακα

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 2492025460
E-mail: dr.amari@radmedtirnavos.gr
Ιστοσελίδα: www.radmedtirnavos.gr

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.