«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝΔΡΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ & ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ»


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δένδρων – Πλατανουλίων και των Νηπιαγωγείων των δύο χωριών, του Δήμου Τυρνάβου, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό για να γιορτάσει την «Ημέρα της Γυναίκας» την Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 19:30μμ στο κέντρο εκδηλώσεων Λιόγερμα, με ζωντανή μουσική και πολλά δώρα .
Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη. Καθιερώθηκε με σκοπό να τιμήσει τις θυσίες αλλά και τα επιτεύγματα των γυναικών στη διάρκεια των τελευταίων 2 αιώνων. Η γιορτή ουσιαστικά αφορά στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητα τους έγραψαν ιστορία.


Για το λόγο αυτό  ο σύλλογος μας φρόντισε η εκδήλωση να έχει  και ενημερωτικό χαρακτήρα. Έτσι καταφέραμε να έχουμε στο πλευρό μας τον εθελοντικό οργανισμό «Άλμα Ζωής» αλλά και τη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φίλων, όπου και οι δύο θα μοιράσουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό στις γυναίκες της εκδήλωσης.
Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε πως η στήριξη όλων σε αυτό μας το εγχείρημα είναι πολύ σημαντική, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων των δύο χωριών, που δυστυχώς η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ξεχάσει τελείως.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, με  δύναμη, ψυχικό σθένος και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.


Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.