Πες όχι στα λευκά ταβάνια και προτίμησε τη νέα τάση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά το χώρο (photos)


Όλοι ξέρουμε πως η διακόσμηση ενός χώρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία και τη διάθεση αυτού που τον κατοικεί. Το χρώμα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης και αυτό που θα προσδιορίσει ολόκληρη τη διακόσμηση. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές δε δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο χρώμα που θα έχει το ταβάνι, με αποτέλεσμα το λευκό να είναι αυτό που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους.

Τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και με αυτόν τον τοίχο του σπιτιού και να του δώσεις άλλη διάσταση, επιλέγοντας ένα χρώμα που θα κάνει το χώρο μοναδικό και ιδιαίτερο. Οι ιδέες που υπάρχουν για να φτιάξεις ένα ξεχωριστό ταβάνι είναι άπειρες, με τα χρώματα, τα σχέδια και τις ταπετσαρίες να είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στη συγκεκριμένη επιλογή.Επιπλέον, αυτό που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι η επιλογή του φωτιστικού αφού αποτελεί βασικό στοιχείο του συγκεκριμένου τοίχου. Έτσι λοιπόν, για να αποφύγεις να κοιτάς το  μονότονο λευκό ταβάνι σου, εμείς σου προτείνουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για να εμπνευστείς και τελικά να μεταμορφώσεις το ταβάνι αλλά και όλο το σπίτι.

limeandlife.com
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.