Οι γυναίκες ψήφισαν το πιο σέξι στοιχείο σε έναν άνδρα

Οι γυναίκες ψήφισαν το πιο σέξι στοιχείο σε έναν άνδρα

Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να συμφωνούν μεταξύ τους για το τι είναι σέξι σε μία γυναικεία εμφάνιση, αλλά εμείς τις περισσότερες φορές έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.
Αυτό σκέφτηκαν και οι ερευνητές και αποφάσισαν να ρωτήσουν περίπου 1.000 γυναίκες για το τι εκείνες θεωρούν πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «The Wing Girl Method» με τον υπεύθυνο να αναφέρει:
«Όσες πήραν μέρος στην έρευνα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν εκτός από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς, τα χέρια και το γνωστό ως σημείο v και άλλα πιο αφηρημένα χαρακτηριστικά όπως την εξυπνάδα του και την συμπεριφορά του».

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
Το τελικό συμπέρασμα είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν εντυπωσιάζονται κατά βάση από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά από την συμπεριφορά του.
«Οι γυναίκες δεν κάνουν focus στην φυσική κατάσταση κάποιου, αλλά σε όλο το «πακέτο», εξηγεί η εδικός Μαίρη Κίνρις... «Ένας άνδρας πρέπει να είναι σέξι από μέσα προς τα έξω για να είναι ελκυστικός».


Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
Ένα σημαντικό παράδειγμα που αναφέρεται στην έρευνα είναι τα μάτια.
Αν δηλαδή ένας άνδρας έχει εντυπωσιακά μάτια, τότε αυτό δεν είναι εν τέλει αρκετό. Πρέπει να μάθει και πως να φλερτάρει με αυτά και να «κλειδώνει» το βλέμμα του με το δικό της.
Bovary.gr
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.