"Το άνθος της ζωής" της Ι. Γκανέτσα ένωσε συγγραφείς και φίλους του βιβλίου στη Λάρισα

Με διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο θέλησε η  Ιωάννα Γκανέτσα να παρουσιαστεί το καινούργιο της βιβλίο  με τίτλο «το άνθος της ζωής»,και ήταν μια πολύ πετυχημένη βραδιά.

"Το άνθος της ζωής" παρουσιάστηκε στο βιβλιοπωλείο «γραμμή»της Λάρισας με 10 συγγραφείς , δύο δημοσιογράφους και πολλούς αναγνώστες.Η φιλοξενία της ιδιοκτήτριας Ερης Μπαρούτα ήταν εξαιρετική.

Το βιβλίο, που θεωρείται από όσους το παρουσίασαν ένα υπέροχο ψυχογράφημα και ένα άρτιο λογοτεχνικό έργο έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.
Οι δημοσιογράφοι Λευτέρης Παπαστεργίου και Ελευθερία Τζανακούλη συντόνισαν υπέροχα τη βραδιά.Με την Ελευθερία Τζανακούλη να κάνει ερωτήσεις στην συγγραφέα για τη γραφή της.

Ο Φώτης Βατζικυρδελης έδωσε την δική του πινελιά καθώς θυμήθηκε την πρώτη του γνωριμία με τις λέξεις της Ιωάννας Γκανέτσα.Η Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου  είπε για το βιβλίο και τη συγγραφέα οτι γνωρίστηκαν  μέσα από το βιβλίο της «Ο έρωτας δε θέλει τίτλο» και την έντονη αρθρογραφική παρουσία της στο διαδίκτυο.Οι ήρωες του βιβλίου είναι γήινοι με λάθη και πάθη .Ενώ προέτρεψε το κοινό να το διαβάσουν γιατί θα βρουν κρυμμένα κομμάτια του εαυτού τους.
Επίσης ένωσε τα δύο βιβλία της συγγραφέως διαβάζοντας αποσπάσματα.

Η  Έλενα Σαλιγκαρα  έδωσε τη δική της οπτική λέγοντας:

«Με φόντο τον κόσμο της φύσης και τη σύνδεσή της με τη φιλοσοφία, οι ήρωες ανακαλύπτουν τα πολλά πρόσωπα του έρωτα αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό σε έναν κύκλο τεσσάρων εποχών, όπου κάθε εποχή ανατρέπει την προηγούμενη "

Η Εύη Γιτσα  είπε ότι ταυτίστηκε με τη μητέρα του ήρωα."Ο Οδυσσέας Ανδρινός είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος, ένας πτυχιούχος ερευνητής γεωπόνος,που ακούει την μάνα του και πολύ καλά κάνει"…συμπλήρωσε η Εύη.

Η Χρύσα Μαστροδημου είπε ότι η Ιωάννα Γκανέτσα μιλάει πολύ καλά ελληνικά και το βιβλίο της διαβάζεται απνευστι.

Ο Βασίλης Καραναστασης με χιούμορ ευχήθηκε να είναι Καλοταξιδο και η Λίνα Βελετοπουλου είπε ότι ο ήρωας της θυμίζει τον γιο της και ότι η Ιωάννα έπιασε ακριβώς το σφιγμο των νέων.

Η βραδιά έκλεισε με υπογραφή των βιβλίων από την συγγραφέα,πολλά χαμόγελα και υποσχέσεις για μελλοντικές συναντήσεις.

 Οι συγγραφείς Σοφία Νέμα, Γιάννης Ζαραμπούκας, Κατερίνα Βασδέκη, Άννα Μιχίδη, Αγγελική Μανούσου ήταν εκεί και συμμετείχαν στη συζήτηση.
Τη βραδιά στήριξαν οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών και η Νεκταρία Πουλτσιδη.
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζησος


Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.