«Το άνθος της ζωής»της Ι.Γκανέτσα στην ερωτική Θεσσαλονίκη

Γιόρτασαν τον έρωτα χθες στις 14/2/2019 στη Θεσσαλονίκη

στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια». Η  συγγραφέας κάλεσε τον αναγνώστη να νιώσει,να δώσει να παθιαστεί και να αγαπήσει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της .
«Σε κάθε σελίδα του μυθιστορήματος γινόμουν όλο και πιο πλούσια σε δράση», είπε η κ. Έλσα Παζολίδου, επιμελήτρια κειμένων και διαχειρίστρια της βιβλιοφιλικής ομάδας Elsa’s and Lia’s books . «Είναι ένα βιβλίο μαχητής, στην εποχή του σήμερα, της απομόνωσης και της μοναξιάς», σύμφωνα με την ίδια.
Η συγγραφέας Ευδοκία Παυλίδου, έκανε ανάγνωση χαρακτηριστικών αποσπασμάτων του βιβλίου.
 Ενώ ερωτήσεις στη συγγραφέα  έκανε η Βούλα Παπατσιφλικιώτη, δημοσιογράφος, συγγραφέας.
Στο τέλος της εκδήλωσης Ιωάννα Γκανέτσα υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.
Η συγγραφέας

Η Ιωάννα Γκανέτσα είναι αστυνομικός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου ζει και εργάζεται. Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικές σελίδες από το 2012, γράφει λογοτεχνικά κείμενα, ποίηση και μυθιστορήματα για μικρούς και μεγάλους. Το πρώτο βιβλίο της «Ο έρωτας δε θέλει τίτλο» κυκλοφόρησε το 2014. Έχει παρακολουθήσει παι­δαγωγικά μαθήματα στο Βρετανικό Συμβούλιο και είναι κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Cambridge, ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Γνωρίζει επίσης γαλλικά και ισπανικά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Δράσης Αστυνομικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.«Το Άνθος της ζωής» είναι ένα ερωτικό ψυχογράφημα που εξιστορεί με ρεαλιστικό βλέμμα τα πανάρχαια διλήμματα της καρδιάς που –σε πείσμα των καιρών– συνεχίζει να ερωτεύεται. Με φόντο τον κόσμο της φύσης και τη σύνδεσή της με τη φιλοσοφία, οι ήρωες ανακαλύπτουν τα πολλά πρόσωπα του έρωτα αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό σε έναν κύκλο τεσσάρων εποχών, όπου κάθε εποχή ανατρέπει την προηγούμενη. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί κανείς τις αλήθειες, ιδίως αν αυτές πονούν; Πώς μπορεί ο έρωτας να βοηθήσει στη βαθύτερη γνώση του εαυτού μας; Τελικά ποιο είναι το ωραιότερο άνθος όλων, «Το άνθος της ζωής»;
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.