Ο Λαγκαδάς ταξίδεψε με "Το άνθος της ζωής" της Ιωάννας Γκανέτσα

Η πρώτη παρουσίαση του 2019 για "Το άνθος της ζωής" της συγγραφέως Ιωάννα  Γκανέτσα  (Εκδόσεις ΝΙΚΑΣ) πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Λαγκαδά με μεγάλη επιτυχία. Η συγγραφέας, Ιωάννα Γκανέτσα καλεσμένη της" Ομάδας Δημιουργικής  Ανάγνωσης Λαγκαδά" φιλοξενήθηκε με αγάπη στον ιδιαίτερο και ζεστό χώρο του Πολίτικου καφέ  Ένα και μίλησε για το βιβλίο της και την αγάπη της στις λέξεις και τη συγγραφή. Όπως πάντα, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και απόλαυσε τη βραδιά με τους αγαπημένους αναγνώστες της.Για το βιβλίο μίλησε η Ζάπρα Αθανασία ενώ αποσπάσματα διάβασε η Δέσποινα Παυλίδου.

Τι είναι λοιπόν το άνθος της ζωής;

"Ένα μοτίβο της ζωής. Δεν υπάρχει και ταυτόχρονα είναι πάντα εκεί. Όπως όλες οι αξίες στη ζωή" απάντησε η Ιωάννα Γκανέτσα και συζήτησε σε ευχάριστο ,φιλικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο επίκουρος καθηγητής  Α.Π.Θ. και συγγραφέας Τρύφων Τσομπανης, ο  Ταξίαρχος  πρ. Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Αννίτα Αλβανού, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κα. Χρυσούλα Στρατηγούση Κολόπτα, η υποψήφια Δήμαρχος κα. Μαρκέλα Ταυρίδου και ο υποψήφιος Δήμαρχο κ. Αναστασιάδης Ιωάννης.

Φωτογραφικό υλικό: Μαρία Χαλατσίδου (Ομάδα Δημιουργικής Ανάγνωσης Λαγκαδα) και Νίκος Αξιώτης (Lagkadas.net)Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.