Το μικρό αξεσουάρ που πρέπει να βρίσκεται στην είσοδο κάθε σπιτιού -Για να βρίσκετε εύκολα προσωπικά αντικείμενα

Η διακόσμηση έχει μια πραγματικά εντυπωσιακή ικανότητα: να κάνει την καθημερινότητά μας πιο ευέλικτη, πιο εύκολη, πιο λειτουργική.
Με ιδέες απλές, που αρκετές φορές έχουν ελάχιστο ή ακόμα και μηδενικό κόστος. Σε μια τέτοια ιδέα κάνουμε αναφορά σε αυτό το άρθρο.
Με ένα μικρό, χρηστικό και διακριτικό αξεσουάρ (που μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και μόνες σας) θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη προσωπικά αντικείμενα (πχ. Κλειδιά) που -είτε λόγω βιασύνης, είτε απροσεξίας, είτε ακαταστασίας- συνήθως «χάνετε» στην καθημερινότητά σας και η αναζήτησή τους μέσα στο σπίτι σάς κάνει να χάνετε πολύτιμο χρόνο.
Το συγκεκριμένο αντικείμενο καταλαμβάνειελάχιστο χώρο στον τοίχο και ιδανικά, μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην εξώπορτα του σπιτιού.
Μιλάμε για την κρεμάστρα κλειδιών. Μια έξυπνη λύση που τα άτομα που αγαπούν την οργάνωση και την τάξη συνηθίζουν να υιοθετούν.  
Στην κρεμάστρα κλειδιών μπορείτε να τοποθετήσετε κι άλλα αντικείμενα (ακόμα και το πανωφόρι σας, αν είναι ελαφρύ).
Μια τέτοια λύση θα σας απαλλάξει από τον «πονοκέφαλο» της εύρεσης των κλειδιών σας: θα ξέρετε ότι πάντα θα σας περιμένουν εκεί.
Οι διαφορετικές εκδοχές αυτού του χρηστικού αντικειμένου είναι αρκετές και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαιτέρως πρωτότυπες.
Ενα τέτοιο αξεσουάρ μπορεί παράλληλα να στολίσει υπέροχα τον τοίχο σας.
Βρήκαμε 10 διαφορετικές εκδοχές κρεμάστρας κλειδιών από διαμερίσματα του εξωτερικού! 


Bovary.gr
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.