Η 43χρονη Jolie και 55χρονος Pitt ήταν σε μια μάχη για την επιμέλεια των παιδιών που κορυφώθηκε το καλοκαίρι. Από τότε, η Angelina άλλαξε δικηγορικό γραφείο και οι δύο σταρ και γονείς έξι παιδιών αποφάσισαν να συμφωνήσουν πως το καλό των παιδιών είναι πάνω απ’ όλα, αποκτώντας την κοινή επιμέλειά τους μέχρι ο δικαστής να ορίσει το τι θα γίνει στο μέλλον. Πηγή του Hollywood Life αναφέρει πως ο Pitt κουράστηκε από τις συνεχείς διαφωνίες με τους δικηγόρους και ήθελε να λύσει ο ίδιος με την Angie τις λεπτομέρειες του διαζυγίου.
Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο φακός εντόπισε τον Brad Pitt και την Angelina Jolie μαζί. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν πολύ σημαντικός.
Στην κοινή επιμέλεια υπάγεται ο 15χρονος Pax, η 14χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh, το πρώτο βιολογικό παιδί των ηθοποιών, καθώς και τα 10χρονα σήμερα δίδυμα Knox και Vivienne. Ο 17χρονος Maddox μπορεί να επιλέξει ο ίδιος πότε θα μιλά με τους γονείς τους και με ποιον θέλει να μείνει καθώς πλησιάζει τα 18. Πέρα από την κηδεμονία των παιδιών, υπάρχει και το μοίρασμα της κοινής περιουσίας του διάσημου ζευγαριού που ούτε αυτή ήταν εύκολη.
«Ο Brad συμφώνησε να βρεθεί με την Jolie για να τελειώσει επιτέλους αυτό το χρονοβόρο και δαπανηρό διαζύγιο».
Σύμφωνα όμως με το The Blast, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν πήγε κατ’ ευχήν. Στις φωτογραφίες, ο Pitt πηγαίνει πέρα δώθε ανήσυχος και η Jolie είναι εμφανώς τσαντισμένη ενώ σε άλλη φωτογραφία ο Brad φαίνεται να έχει ένα μπουκάλι στο χέρι και η Jolie να αποφεύγει να τον κοιτάξει.