Ο Ιντερνετούλης στην παρέα μας της Λητως Τσακίρη ΠαπαθανασίουΗ  επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου για το διαδίκτυο της Λητως Τσακίρη Παπαθανασίου  θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου στο περίπτερο 13 stand 54-55 στην διεθνή έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης .
Μαζί με τη συγγραφέα θα βρίσκονται εκεί  η μουσικός του βιβλίου Ελένη Σαμαρίνα και η ερμηνεύτρια Έλενα Γκατζα.


Το βιβλίο είναι ένα μουσικό παραμύθι το οποίο μας δείχνει τα σύγχρονα ερωτήματα των παιδιών της εποχής μας σε ότι αφορά τη σχέση τους με το διαδίκτυο αλλά και τα πρότυπα που εμείς δημιουργούμε με την καθημερινή μας στάση απέναντι στο θέμα των νέων τεχνολογιών.
 Μέρος από τη δουλειά αυτή παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου 5 Φεβρουαρίου και βραβεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας .Παρουσιάζεται η όμορφη ιστορία και τα τραγούδια της με τον Ιντερνετουλη που ήρθε για να βάλει σειρά σε μεγάλους και παιδιά και να τους βοηθήσει όλους να διαχειρίζονται το διαδίκτυο σωστά.
Στο cd υπάρχουν και τα ορχηστρικά των τραγουδιών για τα σχολεία που θέλουν να κάνουν σχολική  παράσταση με το φλέγον αυτό θέμα.
Το βιβλίο κυκλοφορεί υπό την αιγίδα της ουνεσκο Πειραιώς και νήσων Αφού η ΟΥΝΕΣΚΟ παγκοσμίως θεωρεί πρωτεύον το θέμα των νέων τεχνολογιών και προτρέπει γονείς εκπαιδευτικούς και παιδιά να λάβουν άμεσα μέτρα γιατί το διαδίκτυο ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη Αρκεί να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε σωστά και συνετά.

Στο οπισθόφυλλο του σχολιάζει ο πρόεδρος της Ουνεσκο κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης ο οποίος μας προτρέπει να ενεργοποιηθούμε πριν γίνει πρόβλημα η  χρήση του διαδικτύου στη ζωή μας . Επίσης   σχολιάζει και η διδάκτωρ ψυχολογίας και ψυχοπαθολογίας του παιδιού του πανεπιστημίου Paris V,η κυρία Νατάσσα Γιάννακα.
Ανήκει στη σειρά Σεβαστιανός ο φοβερός έχει  εικονογραφηθει από  τον εξαίρετο Νικόλα Γιαννόπουλο ο οποίος με πολύ ευφάνταστο τρόπο απέδωσε την ιστορία και δημιούργησε έναν υπέροχο Σεβαστιανό που έχουν αγαπήσει όλα τα παιδιά .Σε λίγο καιρό έρχονται και άλλες συνέχειες του Σεβαστιανού του φοβερού .Το Σάββατο όσοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να έρθουν και να γνωρίσουν τη Λητώ και τον Σεβαστιανό από κοντά στο περίπτερο 13 στα 54 και 55 των εκδόσεων της Τζιαμπιρης πυραμίδα .
Την προηγούμενη μέρα Παρασκευή 10 Μαΐου στην παιδική γωνιά 2 του περιπτέρου 13 θα δραματοποιήσει το ήδη πολύ αγαπημένο παραμύθι η κυρά διατροφή πρώτη στη μαγειρική είστε όλοι καλεσμένοι μας και οι εκπλήξεις είναι πολλές.
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.