ΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΒΥΘΙΣΜΈΝΟ ΣΤΗ ΛΊΜΝΗ ΜΊΣΙΓΚΑΝ.

13 ΙΟΥΝΙΟΥ Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν σε μια μικρή πόλη του Μίσιγκανπροκειμένου να δουν κάτι απίστευτο, το άγαλμα του Ιησού Χριστού Εσταυρωμένου, το οποίο βρίσκεται βυθισμένο στη λίμνη Μίσιγκαν.

Οι καιρικές συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει ξανά τη θέα του από το 2015, οπότε και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η λίμνη Μίσιγκαν είναι και τώρα παγωμένη αλλά οι εργάτες δημιούργησαν μια τρύπα στον πάγο προκειμένου να ικανοποιήσουν τους τουλάχιστον 1.200 προσκυνητές που βρέθηκαν στην περιοχή.

Το άγαλμα αυτό είχε κατασκευαστεί στην Ιταλία ύστερα από παραγγελία οικογένειας ενός 15χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα σε φάρμα του Μίσιγκαν το 1956.
Όταν το παρέλαβαν, το θεώρησαν ελαττωματικό και το πούλησαν σε έναν δύτη, ο οποίος με τη σειρά του το έριξε στη λίμνη στη μνήμη ενός συναδέλφου του που είχε πνιγεί εκεί κοντά.
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.