Συνέντευξη της συγγραφεως Βιβης Κοντόπουλου με τη Διευθύντρια του περιοδικού μας Μαριεττα Λάμπρου

Βιβη Κοντόπουλου χαίρομαι που είσαι στο σαλόνι του περιοδικού μας. Πως σου γεννήθηκε η ανάγκη για συγγραφή;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι με ένα μολύβι και ένα χαρτί στο χέρι. Ακολούθησαν οι εκθέσεις μου που οι περισσότερες έχουν βραβευτεί. Μετά άρχισα με τα παραμύθια που επλαθα και έλεγα στα παιδιά του παιδικού σταθμού που είχα στην Βέροια. Τέλος το όνειρο κάθε φορά που πήγαινα σε κάποια παρουσίαση γνωστού η αγνώστου συγγραφέα. Ονειρευόμουν να κάθομαι εγώ στην θέση τους και να μιλώ για δικό μου βιβλίο. Το τόλμησα και πιστεύω με την αγάπη του κόσμου που με αγκάλιασε το πέτυχα. Το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Είναι λυτρωτική η καταγραφή γεγονότων σε χαρτί; Ήταν επιθυμία η περισσότερο ανάγκη;

Πιστεύω ότι είναι ενα πακέτο, ειδικά όταν μεταφέρεις αλήθειες και γεγονότα που ταράζουν συθέμελα πολύ άσχημα γεγονότα. Και γεγονότα που ξεδιπλώνονται δυστυχώς καθημερινά. Ειδικά στα βιβλία που γράφω. 

Το ΔΑΚΡΥ του πατέρα είναι ένα συγκλονιστικό βιβλίο. Θέλεις να μας πεις τι διαπραγματεύεται;

 "Το δακρυ  του πατέρα" είναι μια αληθινή ιστορία που περιγράφει την κακία την ίντριγκα τις δολοπλοκίες που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για να στερήσει το παιδί από τον πατέρα χωρίς φυσικά να σκεφτεί ποτέ την ψυχούλα του. Όπως αναφέρω στο βιβλίο η αγάπη γίνεται όπλο στα χέρια της και πυροβολεί το ίδιο της το παιδί.

Υπάρχουν αληθινά στοιχεία μέσα στο μυθιστόρημα;


Τα αληθινά στοιχεία είναι πάρα πολλά., είναι το δράμα που ζει ο γιος μου από την ημέρα που γεννήθηκε το παιδάκι του. Δυστυχώς το στερείται χωρίς έλεος. 

Ποια είναι τέλος η άποψη σου για τον χρόνο αναμονής και τον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης;

Απογοήτευση σε βαθμό κακουργήματος δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα και όλα κινούνται σε ρυθμό χελώνας. Έχουν χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια τους και το αποτέλεσμα να στερούν τον πατέρα να βλέπει το παιδί του. Ποιοι είναι αυτοί που κλείνουν τα αυτά. Ίσως με την δικοί σας βοήθεια ξεδιπλωθεί το κουβάρι και λάμψη η αλήθεια.......Χίλια ευχαριστώ είναι πολύ λίγο να σας πω.

Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.