Συνέντευξη της Τζούλιας Ζησοπουλου στη Διευθύντρια του περιοδικού μας Μαριεττα Λάμπρου με θέμα το φενγκ σουι και το life coach.

Χαίρομαι πολύ Τζούλια Ζησοπούλου που σε φιλοξενώ στο STATUSVOICE.GR. Θα ήθελα να αναφερθούμε λίγο στις πανεπιστημιακές σου σπουδές.
Και εγώ χαίρομαι που είμαι μαζί σας! Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ και παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα τα σεμινάρια για  το Φενγκ Σουι και την ανάλυση χαρακτήρων δίπλα στους μεγαλύτερους Δασκάλους του είδους, τον Yap Cheng Hai και τον Joey Yap. Η γνώση όμως και η μελέτη δεν σταματά ποτέ!
Συχνά ταξιδεύω στο εξωτερικό για να ενημερώνομαι για καινούριες τεχνικές που ακολουθούν τις ανάγκες της εποχής και να εξελίσσω με τον καλύτερο τρόπο αυτό με το οποίο ασχολούμαι.


2) Πως ήρθες σε επαφή σε με το φενγκ σουι και ποιες ήταν οι αλλαγές που διαπίστωσες στη δική σου ζωή αρχικά.
Η επαφή μου έγινε τυχαία μέσα από ένα άρθρο περιοδικού που αναφερόταν στη φιλοσοφία του Φενγκ Σουι και πως μέσα από την εφαρμογή του στο χώρο μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Και φυσικά, μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν το διάβασα, γιατί  συνειδητοποίησα πως ως Πολιτικός Μηχανικός μπορώ να προσφέρω κάτι ξεχωριστό το οποίο επηρεάζει θετικά τις ζωές μας. Να συνεισφέρω στη δημιουργία κτιρίων και χώρων σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

3) Ποια είναι τα οφέλη από τη σωστή εφαρμογή του φενγκ σουι;

Η συλλογή της θετικής ενέργειας από το περιβάλλον, να αξιοποιήσει πλήρως τα θετικά σημεία του χώρου και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για:

Εύνοια και αρμονία στις σχέσεις
Αύξηση του πλούτου
Έλξη ευκαιριών
Πνευματική και σωματική υγεία
Αναγνώριση και φήμη
Αυτογνωσία και αντίληψη
Προστασία σε κάθε περίσταση 

Ταυτόχρονα επηρεάζει θετικά τον άνθρωπο, καθώς του προφέρει τις συνθήκες στο να έχει επίγνωση, να αναγνωρίζει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις.
Η μελέτη του Φενγκ Σούι βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου και έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

4) Μπορούμε λοιπόν να διαμορφώνουμε την πραγματικότητα μας και από απλοί θεατές να γίνουμε πρωταγωνιστεί της ζωής μας;
Φυσικά και μπορούμε, η ζωή είναι στα χέρια μας και ανάλογα με τις αποφάσεις και τις πράξεις, τη διαμορφώνουμε ανάλογα. Για να πάρει κάποιος όμως τη σωστή απόφαση και να την κάνει πράξη, αυτό προϋποθέτει να έχει επίγνωση του ποιος είναι, να έχει καθαρό μυαλό και να είναι απαλλαγμένος από φοβίες και στρες.
Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τα παρακάτω:
Μια  μελέτη χώρου – Φενγκ Σουι είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος,  βοηθάει στο να ζούμε και να κινούμαστε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθουμε άνετα και γεμάτοι ενέργεια.
Η ανάλυση χαρακτήρα- ΒΑΖΙ- Μέσα από την ημερομηνία και την ώρα γέννησης του ατόμου, γίνεται πλήρης αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα, η ανάδειξη των ταλέντων και ικανοτήτων και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.5) Μπορούμε να εφαρμόσουμε τις αρχές του φενγκ σουι και στις σχέσεις μας με το σύντροφο μας η και με τα παιδιά μας;
Φυσικά και μπορούμε! Η σωστή εφαρμογή του Φενγκ Σούι, όταν γίνεται από έναν καταρτισμένο επαγγελματία, ενεργοποιεί και βελτιώνει τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές και επιπλέον βοηθάει στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Με απλά λόγια λειτουργεί ως συντονιστικό μέσο μεταξύ διαφορετικών προσωπικοτήτων.

6) Πέρα από το φενγκ σουι ασχολείσαι και με τον διαλογισμό. Ποια τα οφέλη του στην καθημερινή μας ζωή;
Η τεχνική που ακολουθώ βασίζεται στη χαλάρωση , τον απλό διαλογισμό και την απελευθέρωση από καταγραφές και μπλοκαρίσματα που δημιουργούνται στην πορεία της ζωής. Στηρίζεται στην αρχαία τεχνική αυτοβελτίωσης και συγχώρεσης Ho’oponopono και ουσιαστικά μας καλεί να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας.  Η διαφορά που είδα είναι τεράστια, καθώς το εφάρμοσα πρώτα σε εμένα. Αλλάζει η τόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, αγαπάς, κατανοείς, προχωράς βρίσκοντας τις λύσεις σε κάθε θέμα.

7) Επιπλέον ασχολείσαι και με το life coach . Πως προέκυψε αυτή η ενασχόληση και τι ακριβώς είναι;
Συνδυάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω , την μελέτη χώρου-Φενγκ Σούι, την ανάλυση χαρακτήρων και την τεχνική του Ho’oponopono, προέκυψε και το life coaching.  Μέσα από το life coaching μαθαίνεις να αξιοποιείς όλα όσα έχεις, να νιώθεις ευγνωμοσύνη και να δημιουργείς τις συνθήκες για τις αλλαγές που επιθυμείς.
Οι συνεδρίες γίνονται ατομικά είτε από κοντά είτε με βιντεοκλήση.

8)  Με το life coach τι μπορεί κάποιος να πετύχει;
Με απλά λόγια την ευτυχία και την ικανοποίηση να απολαμβάνει τη ζωή του, όπως την ορίζει στο μυαλό του. Το όμορφο σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι ο καθένας ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, αγαπάει αυτό που είναι και αντιλαμβάνεται ότι έχει ότι ακριβώς χρειάζεται για να είναι καλά. Μέσα από το life coaching, γίνεται ανάληψη ευθυνών και δεν δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης.

9) Ποιες είναι οι προσδοκίες και τα αποτελέσματα που περιμένει ο κόσμος?
Νομίζω ότι τα σχόλια του κόσμου δίνουν την απάντηση στο ερώτημα αυτό. Και είναι σχόλια από άτομα με διαφορετικό status και επαγγελματικό προσανατολισμό. Μπορείτε να δείτε τα σχόλια και τις εκτιμήσεις του κόσμου στον παρακάτω σύνδεσμο  https://www.juliafsc.com/testimonials-reviews

10) Είναι τιμή μας που την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα είσαι δίπλα μας 5:00-7:00μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και πάνω σε ποια θέματα θα αναφερθείς;
Θα μιλήσουμε για το Φενγκ Σουι: Τι είναι και πως μπορούμε να το εφαρμόσουμε, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα
στον έρωτα,
τις σχέσεις,
τον οικονομικό τομέα,
την καριέρα,
την ευεξία,
την αυτογνωσία
Επίσης με ποιο τρόπο γίνεται μία μελέτη Φενγκ Σούι από έναν καταρτισμένο επαγγελματία, όπως πχ. Η επεξεργασία του σχεδίου ενός σπιτιού


Θα χρησιμοποιήσω και πολλά παραδείγματα ώστε να είναι πιο εύκολο να το καταλάβει κάποιος. Μετά την ομιλία είναι σίγουρο ότι όλοι θα φύγουν γνωρίζοντας τις βασικές αρχές και τι μπορούν να κάνουν κάθε φορά στο χώρο τους ώστε να βελτιώσουν την ενέργεια.

11) Που μπορεί να σε βρει κάποιος που ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη ζωή του και πως θα δουλέψετε μαζί αν είναι σε απόσταση;
Είναι πολύ απλό μπορεί να μου στείλει email στο juliazisopoulou@gmail.com, μήνυμα στο Instagram ακολουθώντας τον λογαριασμό μου @juliafs_consultant ή μπορεί να καλέσει στο 6955871720.

Να είστε όλοι καλά και θα χαρώ να σας δω στην ομιλία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 😊

Μαριέττα Λαμπρου για το femalevoiceShare on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.