Η Λητώ Τσακίρη σε γιορτή αλληλοβοήθειας για τα παιδιά

ΓΙΟΡΤΗ  ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ   

Ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης διοργάνωσε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στη Δομή της Νίκαιας γιορτή Χριστουγέννων για τα παιδιά  των απόρων οικογενειών με επίτιμη  καλεσμένη την αξιότιμη Πρέσβυρα Καλής Θελήσεως της UNESCO  κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία  πρόσφερε στον Όμιλο ένα μεγάλο όχημα 9 θέσεων.
 Η  κα Βαρδινογιάννη φόρεσε ποδιά και έγινε η μαγείρισσα  για τους επωφελούμενους της Δομής . Με όμορφα δώρα, καλό φαγητό, παραμύθια, τραγουδια, Άγιο Βασίλη και ξωτικά, ο τόπος γέμισε χαμόγελα, Στην εκδήλωση συμμετείχε η συγγραφέας, παιδαγωγός και μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς Λητώ Τσακίρη Παπαθανασϊου η οποία ανήκει τα τελευταίοι χρόνια στο Τμήμα Παιδιού του Ομίλου.
Η συγγραφέας πρόσφερε  Χριστουγεννιάτικα δωράκια σε μεγάλους και παιδιά, τους είπε τα  παραμύθια της και παρέδωσε στα χέρια του προέδρου , προσφορές των σχολείων εθελοντών  που συνεργάζονται μαζί της. Φέτος για μια ακόμη χρονιά έχει κάνει προσφορά αγάπης με 100 κιλά όσπρια και η εταιρεία Αγρότης ΕΠΕ .Είναι πολύτιμη η αξία της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας, ας μη ξεχνάμε ότι πολλοί μαζί μπορούμε περισσότερα!!!!  
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.