Πέθανε η Melanie Panayiotou η αγαπημένη αδερφή του George Michael!

Πόση τραγωδία να αντέξει μια οικογένεια; Πόσο τραγικό είναι δυο αδέρφια να χάνονται την ίδια ημέρα με τρία χρόνια διαφορά; Αυτό έγινε και στην οικογένεια του George Michael ο οποίος βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του πριν από τρία χρόνια όταν πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016.
Τώρα, την ίδια ημέρα βρέθηκε νεκρή η αδερφή του η 55χρονη Μέλανι Παναγιώτου. Την 55χρονη βρήκε νεκρή στο σπίτι της η μεγαλύτερη αδερφή της Yioda Panayiotou. Η Melanie ήταν πολύ δεμένη με τον George λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού της.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλήση για το περιστατικό έγινε από διασώστες στις 19.35 στις 25 Δεκεμβρίου 2019 για τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας περίπου 50 ετών στο Oak Hill Park, NW3. Η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατο εγκληματική ενέργεια.
Η Melanie πολύ συχνά συνόδευε τον αδερφό της στις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο ειδικά όταν ήταν στο απόγειο της δόξας του. Ο George Michael άφησε το σύνολο της περιουσίας του των σχεδόν 100 εκατομμυρίων λιρών στις δυο αδερφές του.
H μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ ήταν επίσης η κομμώτρια και μακιγιέζ του. Έμενε σε ένα από τα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ. Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Γιόντα κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Τα τελευταία λόγια της Melanie Panayiotou για τον αδερφό της δυο ημέρες πριν τον θάνατό της

«Θα ξορκίζουμε το κακό και θα απολαμβάνουμε τα καλά της ζωής όσο μπορούμε την χρονιά που έρχεται. Θα αντιμετωπίζουμε με θετικό τρόπο τα πάντα όσο είναι δυνατόν και αυτό ευχόμαστε για όλους σας εγώ και η Γιόντα και θα ελπίζουμε για ένα ειρηνικό 2020. Συνεχίστε να κάνετε καλές πράξεις στη μνήμη του αδερφού μας και να πείσετε και άλλους να κάνουν αν μπορείτε. «Να προσέχετε», μας λέει από εκεί ψηλά μαζί με την μαμά, και τα αγαπημένα του σκυλιά».