Η Λητώ Τσακίρη σε εκδηλώσεις της UNESCO


Η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου σε εκδηλώσεις  του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Ως ενεργό μέλος του Τμήματος παιδιού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων η συγγραφέας και παιδαγωγός με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία του παιδιού
κυρία Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου είναι καλεσμένη του προέδρου κυρίου Ιωάννη Μαρωνίτη για να συμμετέχει στις δύο γιορτές για τα παιδιά που υλοποιεί ο όμιλος με την ευκαιρία κοπής πίτας  στις δύο δομές του αυτήν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020
 Η πρώτη εκδήλωση θα υλοποιηθεί στη δομή της Νίκαιας στις  4:30μμ,  και την ίδια μέρα και ώρα  6:30μμ θα γίνει 2η γιορτή για τα παιδιά στη δομή του Πειραιά. Τα μικρά και μεγάλα παιδιά των επωφελούμενων οικογενειών του Ομίλου θα απολαύσουν τα όμορφα μηνύματα των μουσικών παραμυθιών της συγγραφέως Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου,  θα τραγουδήσουν μαζί της γιορτινά τραγούδια  και θα πάρουν δώρα αγάπης που έχουν συλλέξει οι εθελοντές για τη συγκεκριμένη εκδήλωση!
Η συγγραφέας θα παρουσιάσει δύο πετυχημένες ιστορίες της σε διασκευή το πρωτο παραμύθι που θα παρουσιάσει μιλά για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας,  με τίτλο “Η κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική” και το  δεύτερο με ευφάνταστο τρόπο μας μαθαίνει  την ασφαλή χρήση του διαδικτύου  και έχει τον τίτλο “Ο Ιντερνετουλής στην παρέα μας” . Τα δύο βιβλία  κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα υπό την αιγίδα του Ομίλου και με το υλικό τους η συγγραφέας υλοποιεί δράσεις πανελλαδικά και ενεργοποιεί σχόλια εθελοντές σε ολόκληρη τη χώρα στηρίζοντας τις δομές των αστέγων.
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.