ΛΙΑ ΓΙΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΑΓΑΠΗΣ, ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Λια χαίρομαι που φιλοξενείσαι στο αγαπημένο μας διαδικτυακό περιοδικό FEMALEVOICE.GR και  το εναρκτήριο λάκτισμα της συζήτησης μας είναι το νέο σου βιβλίο που αναμένουμε με Χαρα και ανυπομονησία... Πώς σου γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός τόσο υπέροχου βιβλίου παροιμιών;

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ ΜΟΥ. "Ο ΠΑΘΩΝ ΜΑΘΩΝ".

Πώς ξεκινά γλυκειά μου η απιστία - η απομάκρυνση και ποια είναι τα πρώτα της σημάδια;

Ειδήμων δεν είμαι, αν και πιστεύω ότι το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού,για να μην πω το εκατό τοις εκατό ,το έχει βιώσει και το ξέρει καλύτερα. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι όταν αρχίζει κάποιος να αδιαφορεί και να σε αποφεύγει συστηματικά, είναι η αρχή της απομάκρυνσης. Γιατί τελικά δεν θέλει να κάνει τίποτα προσωπικά για εσένα.

Ποιες γυναίκες στην πόλη της Λάρισας αλλά και πανελληνίως "πας" και τις παραδέχεσαι για τον τρόπο ζωής τους;

 Θα μπορούσα να πω συγκεκριμένα ονοματα αλλά δεν θέλω να το κάνω. Επειδή όμως είναι πολύ λίγες, ούτε μετρημένες δηλαδή στα δάχτυλα του ενός χεριού, θα το καταλάβουν και οι ίδιες που τους το έχω πει άλλωστε καθώς και μέρος του κόσμου γιατί η πόλη μας είναι μικρή.


ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.

 Οι γυναίκες έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και όταν ερωτεύονται, μπορούν να σπάσουν τον ασφυκτικό κλοιό μιας σχέσης ή ενός γάμου σε σχέση με τους άντρες. Οι άντρες είναι ευθυνόφοβοι και προτιμούν να συντηρούν μια σκουριασμένη άγκυρα που τους βυθίζει ακόμη πιο βαθειά και τους πνιγεί, ενώ θα μπορούσαν κι αυτοί με τη σειρά τους να ζουν με αρμονια την ευτυχία που τους αξιζει μέσα από ένα άλλο πρόσωπο.


ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Τραγικό λάθος που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν ως ασπίδα προστασίας (γελοία) τα έρμα τα παιδια
 (δηλαδή πρώτα να τελειώσουν το νηπιαγωγείο, μετά το δημοτικό, μετά το γυμνάσιο και λύκειο, να περάσουν πανεπιστήμιο, να παντρευτούν και μετά ίσως να χωρίσουν).
 Τα παιδιά αγαπούν και τους δυο γονείς, αν και είναι άκρως διαχειριστικά
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που  επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά τους ενεργώντας με δόλο για προσωπικά τους συμφέροντα και οφέλη.
Όσον αφορα τα χρήματα των αντρών, ας μοιραστούν κι αυτοί αυτό που δικαιούνται οι μητέρες των παιδιών τους κι αν είναι άξιοι ας βγάλουν και πάλι τα πολλαπλάσια.Υπαρχει μια παροιμία που λέει "ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΨΕΜΜΑΤΑ" και με αυτόν τον τρόπο επιβιώνουν εις βάρος των άλλων κάνοντας δυστυχισμένους πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλους.

Όσον αφορά την παραδοχή μου στις γυναίκες, γυναίκες αποφασιστικές στη δουλειά τους και δυναμικές δεν είναι αυτές η προτεραιότητα μου αλλά αυτές που είναι αποφασιστικές με βάση την προσωπική τους ευτυχία, όπως και στον άντρα ισχύει αυτό φυσικά. ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ). Τι να τα κάνει κάποιος τα χρήματα, τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, αν δεν έχει κάποιον δίπλα του να μοιραστεί τις δάφνες του.


Είσαι μια γυναίκα όμορφη και εντυπωσιακή αλλά παράλληλα νοικοκυρά καλή και προσεγμένη.Γιατί ο κόσμος το θεωρεί αντιφατικό;

Γιατί παίζει ρόλο η εικόνα που έχει χαρακτηρίσει κάποιον στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Αυτό όμως κρύβει μέσα του και πολλές παγίδες διότι βλέποντας μια γυναίκα λίγο πιο φιλελεύθερη στο στυλ της, στον αέρα της, στο λόγο της, στην προσωπικότητα της μπορεί κάποιος να την κρίνει...άλλων ηθών. Ενώ βλέπεις και κάποιες θεοσεβουσες(αναλυτικότατα στο κεφάλαιο 13 του νέου μου βιβλίου) που είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες που έχουν περασει ποτέ.

Όσον αφορά τώρα εμένα, καθώς Μαριέττα μου με ρωτάς, κάτι το οποίο έχω δηλώσει πολλές φορές, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΡΧΕΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

 Όσον αφορά δε το χρόνο που χρησιμοποιώ για τον εαυτό μου είναι ελαχιστότατος. Ακούω και γελώ όταν με ρωτάνε η ρωτάνε ανθρώπους που είναι κοντά μου, πόσες ώρες χτυπιέμαι στα γυμναστήρια, τα Botox που έχω κάνει και πόσες ώρες τρώω σε νύχια, μαλλιά και μακιγιάζ. 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ BOTOX, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΒΑΦΩ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ E MAIL ΜΟΥ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΑ. 

Η κορυφαια ατάκα είναι της φιλης μου της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,που επιμελείται εδώ και 25 χρόνια το μακιγιάζ μου, να απαντάει όταν την ρωτάνε: "Η Λια δεν ξεβαφεται ποτέ και καπνίζει πολύ. Αν λοιπόν ξεβαφοταν..."Όσον αφορά το στυλ μου, να μην ξεχνάμε ότι είμαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ. Το προσωπικό μου γούστο μου όπως και αυτό των σπιτιών μου το κληρονόμησα από τη μητέρα μου, το οποίο εκσυγχρόνισα φέρνοντας το στα δικά μου μέτρα και σταθμά με βάση τα νέα δεδομένα της κάθε εποχής, της προσωπικοτητας και του χαρακτήρα μου.Οι γυναικες μεταξύ τους είναι ανταγωνιστικές η όταν χρειαστεί γίνονται και μια γροθιά;

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ.Οι γυναίκες μεταξύ τους είναι ανταγωνιστικότατες με μια πολύ σημαντική όμως ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ.

Όταν υπάρχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Παροιμία που πάει γάντι εδώ είναι " ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΤΡΑ". Από εκεί και πέρα όλα τα αλλά είναι ανόητο παιχνίδι επιβίωσης με τρισαθλιο στο τέλος αποτέλεσμα.

 Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας ;

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ. Έχω πει άπειρες φορές πως "αγαπητές μου κυρίες μην φοβάστε τους άντρες σας όταν κοιτάνε μπούτια, στήθος και κωλους άλλων γυναικών.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ."
 Άλλωστε υπάρχουν σε πληθώρα. ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Είναι οι γυναίκες και οι άντρες πιστοί στις σχέσεις σήμερα και ποιο είναι το μυστικό;

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. Όμως τα λάθη είναι και από τις δυο πλευρές. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

 Όλα αυτά που ακούγονται για να σωθεί μια σχέση ή ένας γάμος είναι περιστασιακά γιατροσόφια. Έτσι και σπάσει το γυαλι δεν ξανακολλαει. Για λίγο καιρό καλά και μετά από δυο εβδομάδες παλι τα ίδια,  μαλώματα, προβλήματα, βράζουν και οι δυο και πάλι τα ίδια.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

 Μια γυναίκα είναι ελκυστική, θελκτική, νοικοκυρά, μαγείρισσα και έχει τον άντρα της άρχοντα - πάσα όλο το 24ωρο πριν γίνει το κακό. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ.

Από τη στιγμή που οι περισσότερες αποφασίζουν να μείνουν και να μην χωρίσουν τον "άσωτο υιο" απλά ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ
ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΛΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ. 
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ Α...ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ "ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ"

Θα παντρευόσουν και πάλι; Θα έκανες και πάλι αυτό το βήμα;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Το συζώ, συγκατοίκω, ζω συντροφικά, δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Αυτές οι καταστάσεις είναι για τους φοιτητές και για αυτούς που λόγω οικονομικών αναγκάζονται να συνυπαρχουν με κάποιον άλλο άνθρωπο.
Άλλωστε τι σημαίνει σύντροφος; Συν και τροφή, μοιράζομαι με κάποιον την τροφή μου, αυτό δεν μου φτάνει, δεν το χρειάζομαι, δεν με αντιπροσωπεύει, τρώω και μόνη μου...
Θα μου πούμε τώρα έχω μεγαλώσει, παρόλα αν έβρισκα τον άνθρωπο που πραγματικά μου αξίζει, θα το έκανα και πάλι και με μεγάλη μου χαρα. Ευτυχώς που ο Θεός με βοηθησε τελικά να μην το κάνω μέχρι τώρα.


 Συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση από μια γυναίκα με περισυλλογή και αναζήτηση
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΞ. ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΓΚΑΛΙΑ. Θεωρώ δε γελοίες τις νυχτικιες και τις πιτζάμες. Όταν δυο άνθρωποι ξαπλώνουν στο κρεβατι είναι ΕΝΑ, για αυτό υπάρχει το διπλό κρεβατι.

Παρόλα αυτά Μαριεττα μου το βιβλιο μου με SMS, με παροιμίες και παρομοιώσεις φράσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟ " ΑΤΟΠΗΜΑ", κάθε κεφάλαιο του μέσα κρύβει άπειρες παροιμίες που μπορούν να σταλούν με SMS η να ειπωθούν ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΠ!


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΙΖΩΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.... ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, Δικηγόρος Παρ' Αρείω Παγω, διευθύντρια των διαδικτυακών περιοδικών FEMALEVOICE.gr και STATUSVOICE.gr και παρουσιάστρια της εκπομπης "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ".
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.