Βιβλιοπαρουσίαση "Η τάξη του '82"


Η τάξη του '82 είναι ένα μυθιστόρημα εξαιρετικό.Μια παρέα δέκα γυναικών.Όλες τους συμμαθήτριες από το Λύκειο.Βρισκονται μαζί σε μια εκδρομή στο εξοχικό της μιας.Όλες τους ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής τους, ξεκινώντας από τη μέρα που αποφοίτησαν από το σχολείο, μέχρι την επανένωση τους 35 χρόνια μετά.Χρόνια γεμάτα εμπειρίες, αγάπη, έρωτα, κρίση, αποτυχίες και κλάμα.Άλλες ευτυχισμένες στο γάμο τους κι άλλες αποτυχημένες.Τι είναι η ζωή;Τι είναι η φιλία;Τι δύναμη έχει ο έρωτας;Άραγε πόσο συχνά κάνουμε αυτοκριτική, κάθε πόσο πολεμάμε τα πάθη μας;Αξίζει να ζούμε μια ζωή με συμβιβασμούς.Να αφήνουμε τον εγωισμό μας να μας καταστρέφει ή ακόμα χειρότερα να μην έχουμε αυτοεκτίμηση και να ζούμε συμβιβασμενοι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.
Οι γυναίκες αυτές , γυναίκες της διπλανής πόρτας θα μας συγκινήσουν.Η Τόνια Κυριφίδη με το μυθιστόρημά της μας θυμίζει τα ωραία εφηβικά χρόνια που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Με απλή, λιτή και κατανοητή γλώσσα η Τόνια Κυριφίδη μας μιλά στην καρδιά ,ταυτιζόμαστε με κάποιες ηρωίδες ενώ μ' άλλες εξαγριωνόμαστε.
Η Τόνια Κυριφίδη κατάφερε να γράψει ένα βιβλίο για τις ανθρώπινες σχέσεις.Μια συγγραφέας που ξέρει καλά τη γυναικεία ψυχολογία.
Η Τόνια Κυριφίδη με λόγο μεστό, καθημερινό και αγαπημένο έγραψε ένα μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί.Οι εκδόσεις Μιχάλης Σιδέρης δημιούργησαν ένα υπέροχο εξώφυλλο,μια προσεγμένη έκδοση.
Διαβάστε το .Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θα ήθελε να πάει μια εκδρομή με συμμαθήτριες.Ποιος άντρας δεν θα ήθελε να ξέρει τι γίνεται σε μια γυναικοπαρέα,όταν πάνε εκδρομή.Ένα μυθιστόρημα για όλους.Αναζητήστε το!
Βασιλική Ευαγγέλου -Παπαθανασίου
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.