Ποια είναι η κατάρα που φέρνει μαζί της η Οργή του Θεού, το μυθικό σπαθί των Ρωμιών;

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νίκος Βιτωλιώτης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ιστορικό μυθιστόρημα, Fantasy

Το μυστικό που σημάδεψε μια χιλιόχρονη αυτοκρατορία…

Κωνσταντινούπολη, αρχές του 13ου αιώνα.  Ο γιος του έκπτωτου αυτοκράτορα δραπετεύει με κατεύθυνση το Σβάμπεν της Γερμανίας, κουβαλώντας μαζί του ένα τεχνούργημα που όλοι το έχουν για χαμένο. Στη Δύση, ο πάπας ξεσηκώνει τη χριστιανοσύνη για να απελευθερώσει τους Άγιους Τόπους από τους Σαρακηνούς. Στον μυχό της Αδριατικής, ο δόγης της Βενετίας εξυφαίνει σχέδιά του που θα εξασφαλίσουν  στη Γαληνοτάτη Δημοκρατία το μέγιστο κέρδος από τον επερχόμενο πόλεμο.
Ο φυγάς πρίγκιπας διεκδικεί τον θρόνο και ζητά τη βοήθεια των σταυροφόρων, υποσχόμενος πλούτη, δόξα και ένα θρυλικό σπαθί που έρχεται από  τα βάθη των αιώνων για να χαρίσει νίκες στους πολέμους εναντίον των απίστων.
Μια μυστική αδελφότητα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη διαφαινόμενη καταστροφή, αλλά ο χρόνος πιέζει αφόρητα. Θα μπορέσουν οι Μιχαηλίτες να τηρήσουν τον όρκο τους; Θα μπορέσει ο πρίγκιπας να κερδίσει τον θρόνο μιας αυτοκρατορίας που ψυχορραγεί; Ποια είναι η κατάρα που φέρνει  μαζί της η Οργή του Θεού, το μυθικό σπαθί των Ρωμιών;

Φαντασία και ιστορική πραγματικότητα συνυπάρχουν σ’ ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που δίνει ζωή σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Βυζαντινής Ιστορίας.
Ίντριγκες, δολοπλοκίες, επικές μάχες, πολιορκίες, αυτοθυσία και προδοσίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό σκηνικό μιας εποχής εκπληκτικής και τρομακτικής.
Στην πρώτη ιστορία από τον μέχρι πρόσφατα χαμένο Κώδικα του Ξηροποτάμου, ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά, ξαναγράφοντας την ιστορία της Ρωμανίας και της Δ΄Σταυροφορίας.Στοιχεία Βιβλίου:

Κωδικός Προϊόντος: EB-00-1639
ISBN:  978-960-623-175-9
Αριθμός Σελίδων: 288
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.