Φαίδων Βόβολης: Ο γιατρός που «γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό κάνει κόμμα! (video)

O Φαίδων Βόβολης: Ο γιατρός που «γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό κάνει κόμμα! (video)

Την απόφαση να συστήσει το «Νέο Κίνημα Πολιτών» γνωστοποίησε ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

Ο γιατρός που «γκρέμισε» την παράνοια με την κορωναιό όλο αυτό το διάστημα των αντιδημοκρατικών απαγορεύσεων και του lockdown Φαίδων Βόβολης γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή με ένα μικρής διάρκειας βίντεο, όπου κάνει λόγο για ένα κόμμα που θα κινείται στον κεντροδεξιό πατριωτικό χώρο.
Δείτε το βίντεο:
Το βίντεο το δημοσιοποίησε και στους λογαριασμούς του στα social media, όπου οι γνώμες διίστανται σχετικά με το εγχείρημα, αφού πολύς κόσμος τον προτρέπει να μην μπλέξει με την πολιτική υπό τον φόβο ότι… θα χαλάσει. Οι απαντήσεις που δίνει ο Βόβολης, όμως, δείχνουν την ανάλογη αποφασιστικότητα που έδειξε και τις ημέρες της «κορωναϊκής» κρίσης, χωρίς κανένα φόβο, όχι μόνο για θέματα υγείας, αλλά και για τα προβλήματα που δημιουργούνται γενικότερα στη χώρα, είτε στην οικονομία, είτε στο μεταναστευτικό και άλλα.
Και γιατί, εδώ που τα λέμε, να μην «μπλέξουν» με την πολιτική τελικά οι άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν για τους Έλληνες και την πατρίδα και να έχουμε συνέχεια τους προδότες και τα πουλητάρια;;;
Τι θέλουμε τελικά;
Να τους βρίζουμε ή, να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας; Και τελικά, πάλι αυτοί θα φταίνε; Ή, εμείς;
Flogasport.gr

Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.