Αχ Ελλάδα σ'αγαπώΣΤΆΘΗΚΑ ΝΑ ΠΙΩ..... ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΩ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΗ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΜΟΥ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΣΗ, ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΆΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.. . ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!! ΔΕΥΤΈΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΣΕ ΔΎΟ ΗΜΕΡΕΣ ΞΗΜΕΡΏΝΕΙ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"..... ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟΥ "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ" ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
ΓΙΑΤΊ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΎΡΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡ".. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ ΤΟΝΊΖΩ ΤΗΝ ΑΕΊΜΝΗΣΤΗ ΦΡΆΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΊΔΑ ΤΩΝ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΏΝ.,, *Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ*
ΜΑΡΙΈΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ FEMALEVOICE. GR ΚΑΙ STATUSVOICE. GR.
Share on Google Plus

About femalevoice

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.