Οι Εκδόσεις Maradel Books και η Τζούλια Ζησοπούλου σας παρουσιάζουν τον Οδηγό ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2021.

Οι Εκδόσεις Maradel Books και η Τζούλια Ζησοπούλου σας παρουσιάζουν τον Οδηγό ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2021. 

Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον σου είναι να το σχεδιάσεις. Ο οδηγός ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2021 σου δίνει όλες τις πληροφορίες και τις μεθόδους που μπορείς να ακολουθήσεις για να σχεδιάσεις τη ζωή σου, όπως επιθυμείς. Ανακαλύψτε τι σας επιφυλάσσει το 2021, τι μπορείτε να κάνετε στο χώρο σας & σε προσωπικό επίπεδο, για να έχετε όλα όσα θέλετε.
Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα και προκλήσεις και ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας;
 
Για μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη χρονιά, ο οδηγός αυτός χωρίζεται σε 4 ενότητες:
 
✅Εφαρμογή του Φενγκ Σούι για το 2021. Μέσα από τη μελέτη, προκύπτουν ποια σημεία είναι ευνοϊκά και πως μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ώστε να έχεις άμεσα αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
 
✅Εύρεση των ευνοϊκών κατευθύνσεων σύμφωνα με τη χρονιά γέννησης. Όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά την κατεύθυνση που σε ευνοεί ώστε να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο ότι κάνεις.
 
✅Μυστικά Life coaching, μία ενότητα που αναλύει τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει ο καθένας από μας, ώστε να διαμορφώσει τη ζωή του όπως επιθυμεί.
«Η αξία του κάθε ανθρώπου δεν είναι μετοχή να ανεβοκατεβαίνει, είναι ανεκτίμητη»
 
✅Χαρακτηριστικά της χρονιάς και πως σε επηρεάζει ανάλογα με τη χρονική στιγμή που γεννήθηκες και πως μπορείς να αξιοποιήσεις το 2021 με τα καινούρια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά την Covid εποχή.

Το βιβλίο είναι η 2η συγγραφική δημιουργία της Τζούλιας Ζησοπούλου. Είναι το αποτέλεσμα της 18χρονής πορείας της ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι και ανάλυσης χαρακτήρων. Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ και συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και εργολάβους για τη δημιουργία χώρων που συνδέουν και εναρμονίζουν τον άνθρωπο με τον περιβάλλον ώστε να ζουν μια ζωή γεμάτη αφθονία και ευτυχία στο χώρο που τους ταιριάζει.
Έχει ζήσει πέντε χρόνια στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τα σεμινάρια πάνω στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης και έχει συνδυάσει μοναδικά το Life Coaching με τις εφαρμογές του Φενγκ Σούι στο χώρο & την ανάλυση χαρακτήρων.

👉Website: www.juliafsc.com

#Νέα_Συνεργασία #Νέα_Κυκλοφορία #maradelbooks #books #fengshui
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.