Νικόλας Λάππας:"Σκέφτομαι συνεχώς νότες"


 Ο Νικόλας Λάππας γεννήθηκε στην Πάτρα στις 2 Ιουνίου του 1999. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 9ο γενικό λύκειο Πάτρας και σπούδασε μουσική τεχνολογία. Η πορεία του στη μουσική άρχισε σε πολύ νεαρή ηλικία με μαθήματα πιάνου. Γύρω στα 12 του χρόνια το τραγούδι μπήκε στη ζωή του και έμαθε να εκφράζεται καλλιτεχνικα μέσα από αυτό. Τραγουδούσε πολύ τακτικά καθώς ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης μουσικής σκηνής. Στα 18 του υπέγραψε συμβόλαιο με την Spider Music .

Επιμελεια συνέντευξης: Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου

Έρχεσαι». Νέο τραγούδι με την υπογραφή της Spider Music. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Περηφάνεια. Ένα τραγούδι το οποίο αγάπησα και θα σ’ αγαπώ διότι είναι ένα από τα κομμάτια τα οποία μιλάνε πρώτα στη δική μου ψυχή.
Πόσο πολύ σας άγγιξε το συγκεκριμένο τραγούδι;

Όπως σου είπα, το έρχεσαι είναι ένα τραγούδι το οποίο μίλησε πρώτα στη δική μου ψυχή και με άγγιξε τολμώ να πω περισσότερο από κάθε άλλο κομμάτι.Τι σημαίνει για εσάς μουσική;


Μουσική για μένα είναι τρόπος ζωής. Τραγουδάω και σκέφτομαι νότες ακόμα και στον ύπνο μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ χωρίς αυτή στη ζωή μου.

Τι σας εμπνέει;


Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Από άλλους τραγουδιστές Έλληνες και ξένους από άλλα τραγούδια, από καταστάσεις και διάφορες συνθήκες της ζωής μου 


Από την πρώτη σας εμφάνιση στον χώρο της μουσικής αναπτύξατε μια έντονη  δράση . Τι σας ώθησε να αφιερωθείτε στον χώρο του τραγουδιού;


Το τραγούδι από μικρή ηλικία ήξερα ότι είναι αυτό που θα του αφιερώσω όλη μου την ψυχή. Μεγαλώνοντας έγινα μέλος της οικογένειας Spider Music η οποία με βοήθησε και με βοηθάει κάθε μέρα να πηγαίνω και να βήμα παραπέρα.


Ποια είναι η αγαπημένη σας φράση;

Μία φράση που χρησιμοποιώ πολύ συχνά ή να το πάμε μέχρι το τέλος.Πόσο πιστεύετε πως έχουν αλλάξει τα ακούσματα ;

Τα ακούσματα του κόσμου δεν αλλάζουν. Διαμορφώνονται ανάλογα τη μόδα και τις συνθήκες της εκάστοτε περιόδου. Άλλωστε η μουσική είναι μία και είναι για όλους.


Τι θα θέλατε να ταυτίζει ο κόσμος με εσάς στο άκουσμα του τραγουδιού σας;
 

Ο κόσμος θα ήθελα να ταυτίζει μέσα από τα τραγούδια μου μικρές καθημερινές στιγμές με πολλά και διάφορα συναισθήματα. Να ταυτίζει στιγμές στη ζωή στου που γι’ αυτόν είναι σταθμός. 
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.