Κατερίνα Σμαραγδά: Το "Σ’αγαπώ" ανοίγει τις καρδιές των ανθρώπων

Τι ήταν  αυτό που σας ώθησε στη μουσική;
Η μουσική για μένα είναι ανάγκη να εκφραστώ.Το μέσο που μου ταιριαξε ήταν αυτό.Η μουσική υποδηλώνει όλα τα συναισθήματα.Είναι ένα ταξίδι συναισθημάτων για εμένα.
Σ αγαπώ μια λέξη που ανοίγει καρδιές. Το πρώτο σας τραγούδι.Μιληστε μας για αυτό.
Η λέξη Σ’αγαπώ ανοίγει τις καρδιές των ανθρώπων.Τις λυτρώνει.Το πρώτο μου τραγούδι έχει τίτλο Σ’αγαπώ.Είναι ένα δώρο για εμένα.Μια δημιουργία του Νίκου Κουσβίδη και η παραγωγή του Κώστα Γοντικάκη.Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τους συντελεστές του κομματιού.Στάθηκα τυχερή σε αυτή τη δουλειά.Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με έκανε να πιστέψω στις ικανότητες μου περισσότερο.
Τι δυσκολίες συναντήσατε όταν αρχίσατε να εργάζεστε σαν τραγουδίστρια και πως τις
ξεπεράσατε;
Δεν είναι εύκολο επάγγελμα.Το κάθε επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του,έτσι και αυτό.Χρειάζεται ακεραιότητα και σιγουριά για αυτό που κάνεις.Αν υπάρχουν προσωπικές ανασφάλειες, όπως κι εγώ που είχα στην αρχή και ακόμη έχω,άνθρωποι με μεγαλύτερη εμπειρία θα πατήσουν σε αυτό και θα το εκμετταλευτούν.Θα έλεγα πως μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει άλλη δυσκολία αλλά πιστεύω πως η μέγαλύτερη δυσκολια σε αυτό το χώρο είναι η προσωπική διαχείριση του εαύτου μας.
Spider music.Τι σας έδωσε η συνεργασία μαζί της;
Η συνεργασία μου με την spider music βοήθησε στο να έχω κάποια στήριξη και εμπιστοσύνη από ανθρώπους σχετικούς με τον χώρο.Μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα.Λατρεύω όλα τα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου.Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το ‘Ερημοι Δρόμοι σε πρώτη εκτέλεση της Χάρις Αλεξίου,μουσική του Γιώργου Ζαμπέτα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.Ένα υπέροχο τραγούδι που με ταξιδεύει.
Εάν έπρεπε να αλλάξετε επάγγελμα ποιο θα επιλέγατε και γιατί;
Αν έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα θα επέλεγα να ασχοληθώ με τα λογιστικά που σπουδάζω.Μια ακόμη επιθυμία μου είναι να ασχοληθώ με την παραγωγή ραδιοφώνου και ηχοληψίας.
Τι παραμένει ακόμη μυστήριο για εσάς σε αυτή τη ζωή;
Μυστήριο για εμένα παραμένουν οι άνθρωποι.Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους άλλους ανθρώπους.Αυτό είναι και το μαγικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
Ποιο είναι το μότο σας αυτή την περίοδο;
Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.Αυτό με εκφράζει την συγκεκριμένη περίοδο.
Τι απολαμβάνετε να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;
Στον ελεύθερο μου χρόνο αππολαμβάνω να παιζω κιθάρα και να ανακαλύπτω καινούργια κομμάτια.Αυτη η διαδικασία μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και μου οξύνει την σκέψη.

Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.